Nsquared Letters

Cena: 0.00 CZK
Velikost: 6.8 MB
Systém: Windows 8.1


Vaše zkušenosti s využitím ve výuce

  • 1. Soňa Müllerová22.04.2015
    Tato aplikace je velice vhodná do výuky českého jazyka a zvládnou ji využít i žáci prvních tříd. Pomocí ní si žáci procvičí skládání slabik, vět. Pracovat mohou samostatně i ve dvojicích. Manipulace s aplikací je mnohem snadnější, něž manipulace s papírovými písmenky. 1)Skupinová práce - tvorba největšího množství slov z daných písmen(český jazyk) 2) Slovní fotbal -( když každý žák má vlastní nebo přidělený tablet) 3)Psaní příběhu(každý žák dodá jedno slovo a předává štafetu dalšímu)
  • 2. Ilona Kaplanová27.04.2015
    Výborná aplikace využívající multidotykové ovládání. Žáci procvičují nejen anglický jazyk, ale i hbitost používání prstů. Pro žáky se jedná o skvělý prostředek opakování probrané slovní zásoby atraktivní formou. Rozvíjí se paměť, rychlost reakcí,jemná motorika, proto je velmi efektivní. Hodí se na zahřívací část vyučovací hodiny jako rychlé opakování nebo aktivizující prvek v průběhu hodiny. Je vhodné tuto aplikaci zařazovat ne úplně každou hodinu, aby nezevšedněla. P 16 dotkin, ičo 49855425, projekt DOTKNĚTE SE INOVACÍ
  • 3. Darina Šubová13.05.2015
    Tuto aplikaci lze využít především v hodinách cizího jazyka jak na prvním stupni, tak na druhém. Její použití je velice variabilní – od procvičování slovní zásoby až po spelling. Může sloužit jako zpestření hodiny, aktivizující činnost, ale i jako názorná ukázka (např. při již zmíněném spellingu). Výhodou je multidotykové ovládání, kdy může pracovat více žáků najednou, např. na interaktivní tabuli. Nevýhodou může být absence diakritiky, což značně omezuje použití v hodinách českého jazyka. Tento komentář byl vložen v rámci projektu Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024; P48_dotkin.
  • 4. Zuzana Hřivnová29.05.2015
    Tato aplikace určená k sestavování anglických slovíček z jednotlivých písmen nabízí hned několik využití: 1) Doplnění aktivity o sadu kartiček s obrázky z lícové strany a anglickým výrazem ze strany rubové. Žáci snímají kartičky s obrázky, určí slovíčko, sestaví z písmen, obrátí kartičku a zkontrolují, zda výraz sestavili správně. 2) Sestavení co největšího počtu slov o určitém počtu písmen (např. 3 písmena DOG, PEN, ONE …) v určitém časovém limitu. 3) Sestavení co největšího počtu slov začínajících na určité písmeno (např. P - PEN, PENCIL, PINK, ...) 4) Sestavení co největšího počtu slov určitého tematického okruhu (např. PETS - CAT, DOG, BIRD, ... ) 5) Sestavení co největšího počtu libovolných slov Slabou stránkou aplikace je obtížnější manipulace s písmeny (otáčení), méně místa pro vytvářená slova (je nutné se nejdřív "odklidit" písmena z plochy na jiné místo), kombinace malých i velkých písmen může být pro děti také matoucí. Projekt: Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024.
  • 5. Eliška Těšínská01.06.2015
    Jako učitelce na 1.stupni se mi tato aplikace hodí jak do hodin českého jazyka, tak v hodinách cizího jazyka. Jedná se o výborné využití multidotykové ovládací aplikace, která může sloužit k procvičování slovní zásoby, spellingu, skládání slov, vět a slabik. Velkou výhodou je možnost práce více dětí na jedné pracovní ploše.Tento komentář byl vložen v rámci projektu Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024; P48_dotkin.
Pro možnost komentování musíte být přihlášeni