Cestování Bing

Cena: 0.00 CZK
Velikost: 4.2 MB
Systém: Windows 8.1


Vaše zkušenosti s využitím ve výuce

  • 1. Dana Šudomová23.03.2015
    Tuto aplikaci využiji ve vlastivědě, při oborovém dnu, kdy žáci budou pracovat ve své cestovní kanceláři a budou připravovat nabídky destinací.
  • 2. Jana Pacinová23.03.2015
    Aplikaci Cestování Bing lze využít ve vlastivědě 5. ročníku.
  • 3. David Petrlík17.04.2015
    V rámci výuky environmentální etiky lze prostřednictvím této aplikace ukázat různá chráněná území. Přiblížení těchto oblastí s názornou ukázkou klimatických pásů a charakteristických krajinných prvků obohatí slovní, doprovodný popis těchto lokalit. Aplikaci jsem využil v rámci opakování probrané látky s využitím tabletu a chytrých telefonů.Projekt Dotkněte se inovací.
  • 4. Kamila Pálová17.04.2015
    Při čtení textu v učebnici angličtiny jsme narazili na zeměpisná místa Costa Brava a Long Island. Interaktivně jsme si rovnou upřesnili polohu, zemi a zhlédli panoramatické fotografie. Zároveň jsme mohli porovnat pravdivost článku v konfrontaci s fotografiemi. Zároveň jsme rozšířili slovní zásobu a reálie při popisu fotografií. Studentům se líbil panoramatický pohled a daný článek rádi vzpomínají.Projekt Dotkněte se inovací.
  • 5. Věra Studničková17.04.2015
    Aplikace je velice zajímavá a dá se využít v mnoha předmětech na jakémkoli stupni vzdělávání. Zajímavé je využití mnoha aspektů, které lze pomocí tabletu prezentovat celé třídě najednou. Velice zajímavé je spojení textu a fotografií. mapek. Kromě zeměpisu se dá využít v mnoha dalších hodinách, pro jazykáře je to velice přínosné v tom, že se současně propojí obrazový materiál a komentář v angličtině, žáci si procvičí jazyk a reálie vybrané destinace. Lze pracovat i formou zkoušení, zaujala mě možnost promítat dětem probraná místa, města, děti by měly v souvislosti s předchozí přednáškou tato místa poznat. Další možností je připravit ústní zkoušení - reálie dané země, daného města, pomocí virtuální prohlídky komentovat zajímavá místa, památky, významné budovy. Zaujala mě i možnost dozvědět se spoustu informací, které se k daným místům vztahují, něco o osobnostech, které zde žily. Využití je velice široké a pestré, určitě to výuku osvěží. Výhodná je také aplikace mezipředmětových vztahů.Projekt Dotkněte se inovací.
  • 6. Soňa Müllerová22.04.2015
    Tato aplikace je vhodná pro použití v předmětu Prvouka, Příroda kolem nás, Vlastivěda. Děti si mohou prohlédnout jakékoli místo. Pokud děti vyprávějí o trávení svého volného času, o svém výletu, může se celá třída přes tuto aplikaci podívat, kde byl jejich spolužák.
  • 7. Soňa Müllerová22.04.2015
    matematika- určování vzdálenosti - počítání měřítka map - porovnávání vzdáleností putování Evropou orientace ve městech zajímavosti, pozoruhodnosti historické památky
  • 8. Soňa Müllerová22.04.2015
    Velmi pěkné a přehledné zpracování. Obsahuje spoustu užitečných informací. Vhodné na výuku zeměpisu.
  • 9. Soňa Müllerová22.04.2015
    Týmová tvořivost - cestování po Evropě.
  • 10. Veronika Rožková08.05.2015
    Podle mého názoru je možnost využít tuto aplikaci jak na základní, tak na střední škole v mnoha předmětech (zeměpis, cizí jazyky, matematika, dějepis,…). Já osobně aplikaci vyzkouším v hodinách zeměpisu a matematiky. Při výuce zeměpisu se žáci díky fotografiím, prezentacím a videím, které poskytuje tato aplikace, mohou přenést přímo do státu, na místo, o němž se v hodině mluví. Lépe si tak dané místo představí i zapamatují. Navíc mají k dispozici textový popis důležitých památek a zajímavých míst. Popis je většinou v anglickém jazyce, což obzvlášť pro žáky střední školy není na škodu. Volba Ukázat na mapě je velmi užitečná, díky ní se žáci dostanou do mapového prostředí, kde mohou prostudovat okolí daného místa, zjistit, jak daleko od svého bydliště se místo nachází, případně porovnávat vzdálenosti mezi více místy a naplánovat si trasu své dovolené nebo výletu, podle toho, která místa chtějí navštívit. V rámci projektu Moje cestovní kancelář mohou žáci ZŠ ve skupinách naplánovat zájezd do zahraničí. Aplikace jim k tomu poskytuje dostatek informací - hotely, ve kterých se zákazníci mohou ubytovat, ceny podle délky pobytu, spoustu fotografií pro reklamu svého zájezdu, lety, které nabízí různé letecké společnosti do dané oblasti i s přestupy a dobou letu. Aplikaci využiji i ve výuce matematiky, kdy žáci dostanou za úkol např. změřit vzdálenost mezi dvěma místy, zjistit měřítko mapy a spočítat při dané rychlosti, za jak dlouho navštíví obě místa apod. Kromě úloh o pohybu a na měřítko mapy se dají řešit úlohy i na časová pásma. Aplikaci hodnotím kladně, chybí mi pouze funkce tzv. Street view a Projet trasu. Street view je částečně zahrnuto v záložce Panoramata, ale pouze pro některá místa. P10_dotkin, Projekt: Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024.
  • 11. Pavla Vopatová11.05.2015
    Tuto aplikaci bych využila při ukázkách žákům různých míst na světě - motivace, zpestření hodiny apod. Panoramatické výhledy umožní vidět místo z různých úhlů, což zaujme žáky víc než jen statická fotografie. Možná by neškodilo mít více popisů v českém jazyce, protože obzvlášť na prvním stupni žáci nemají takové znalosti angličtiny, ani někteří učitelé ne, takže je škoda, že spousta zajímavých informací unikne. Celkově je ale aplikace přínosná. Pro projekt Dotkněte se inovací.
  • 12. Denisa Kozáková27.05.2015
    Velice pěkná aplikace. Možno využít v různých ročnícícha předmětech ať už při výkladu látky, tak při opakování. Jako vhodné se mi jeví využití jak psaného textu, tak fotografií a nebo videí. Jistou nevyhodu vidím v tom, že aplikace není plně lokalizována do českého jazyka, ale na druhou stranu si žáci zopakují angličtinu i v jiných předmětech. Aplikace umožňuje i měření vzdáleností a využívá měřítko, což lze využít i hodinách matematiky. Díky historickým odkazům je možno použít i v hodinách dějepisu a vlastivědy. Projekt "Dotkněte se inovací"_P27_dotkin.
Pro možnost komentování musíte být přihlášeni