Dopravní výchova pro děti

Cena: 2.69 CZK
Velikost: 86.9 MB
Systém: Requires iOS 4.3 or later. Compatible…


Vaše zkušenosti s využitím ve výuce

  • 1. Petra Vaňková08.12.2014
    Záchranný kruh využíváme na škole již docela dlouho a musím říct, že videa, která jsou natočena jsou docela poučná i pro dospělého člověka. Nicméně u aplikace se mi zase až tak moc nelíbí grafická podoba. Jen upozorňuji na to, že pro práci s touto aplikací je potřeba sluchátek k tabletům, aplikace také požaduje přístup k mikrofonu. Na aplikaci mi mi nevyhovuje jediné a to, že je lineární a nepřišla jsem na způsob, jak uložit aktuální stav, kde žák skončí. Což ve své podstatě znamená, že ať už se jedná o modul chůze po chodníku, po silnici nebo přecházení, žák musí vždy začít od začátku nebo přeskákat části, které již slyšel nebo vypracovával.
  • 2. Petra Řezáčová15.06.2015
    Autor komentáře: Hrabinová, P46. Tato interaktivní dopravní výchova je dle mého názoru výborná. Děti jí milují. Díky ní se děti učí vše, ze světa rizik dopravy zábavnou a naučnou formou. Překvapilo mě, že je aplikace plná her a testů. Děti celou dobu provází postavičky Zebra a Čára. Děti se mohou učit 12 modulů, ve kterých se dozví vše o přecházení silnice, chování v autě, viditelnosti v provozu, jízdě na kole, dopravních značkách, cestování vlakem, rizikách na železnici a mnohem více. Určitě si koupíme i plnou verzi, kde je mnohem více her. Projekt: Dotkněte se inovací.
  • 3. Petra Řezáčová15.06.2015
    Autor komentáře: Snajdarova, P46: V aplikaci se žáci seznámí s několika tématy – Chodec (na chodníku), Přecházení silnice, Pěší zóna, Před školou, Stezka pro chodce a pro cyklisty, Po silnici chodíme vlevo, Na bruslích a na skateboardu, Na sněhu, Viditelnost chodců, Cesta do školy. Žáci zjistí, jaké zásady je nutné dodržovat při pohybu na chodníku, v pěší zóně, co je důležité pro jejich bezpečnost, např. při zhoršené viditelnosti. Žáci si také ověří znalost dopravních značek. Tyto znalosti mohou aplikovat na situace ze svého okolí např., při cestě do školy a ze školy, při jízdě na kole nebo na bruslích. Aplikace se dá využívat v hodinách prvouky v I. ročníku. Projekt: Dotkněte se inovací
Pro možnost komentování musíte být přihlášeni