Český jazyk - pravopis

Cena: 0.00 CZK
Velikost: 3.7 MB
Systém: Android 2.2 a vyšší


Vaše zkušenosti s využitím ve výuce

  • 1. Alena Tučímová21.09.2014
  • 2. Lucie Kučerová06.05.2015
    Hodnocení aplikace Aplikace Český jazyk pravopis od firmy pmq software je jedna z nemnoha aplikací, které je možné použít pro procvičování pravopisu. Úspěšné zvládnutí pravopisných jevů je velmi důležité zvláště pro žáky, kterým byla diagnostikována porucha učení jazykového spektra. Mezi výhody bych zařadila jednoduché ovládání a okamžitou kontrolu vyřešených úloh. Z pohledu aktivní činnost žáka lze využít tuto aplikaci pro podporu vizualizace pravopisného jevu, zejména při opakování a prohubování učiva a také při fixaci učiva. Jednoduše řečeno – v každé fázi vzdělávacího procesu. Vizualizace je velmi vhodná pro žáky s poruchami učení. Tuto aplikaci lze velmi dobře využít k procvičování již probraného pravopisného učiva, ale také k nácviku rychlého a logického úsudku, pokud zvolíme volbu určování na čas. Aplikace je vhodná pro výuku českého jazyka v 5. ročníku, také však pro souhrnné procvičování pravopisu ve všech ročnících 2. stupně. Projekt: Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024.
  • 3. Eva Sýkorová06.05.2015
    Hodnocení aplikace Aplikace Český jazyk pravopis od firmy pmq software je jedna z mnoha aplikací, kterou lze použít v hodinách českého jazyka k procvičování pravopisných jevů. Aplikace je vhodná pro výuku českého jazyka v 5. ročníku, také však pro souhrnné procvičování pravopisu ve všech ročnících 2. stupně základní školy. Velkou výhodou je jednoduché ovládání a zpětná kontrola vyřešených úloh. Tuto aplikaci lze využít pro podporu vizualizace pravopisného jevu, zejména při opakování a prohlubování učiva tzn.v každé fázi vzdělávacího procesu. Vizualizace je velmi vhodná pro žáky s poruchami učení. Tuto aplikaci lze velmi dobře využít k procvičování již probraného pravopisného učiva, ale také k nácviku rychlého a logického úsudku, pokud zvolíme volbu určování na čas. Projekt: Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024.
  • 4. Eva Šipulová07.05.2015
    Aplikace je vhodná pro výuku českého jazyka v 5. ročníku, také však pro souhrnné procvičování pravopisu ve všech ročnících 2. stupně. Lákavý je velký výběr pravopisných jevů a snadná obsluha. Tuto aplikaci je velmi vhodné využít při zpestření hodiny pravopisu, při domácí přípravě a jako procvičování právě probraných pravopisných jevů. Mezi výhody bych určitě zařadila jednoduché ovládání a možnost okamžitého vyhodnocení chyb. Aplikace vizualizuje pravopisný jev, to je důležité při fixaci učiva a velmi žádoucí pro žáky s poruchami učení. Je výborná také k nácviku rychlého a logického úsudku, pokud zvolíme volbu určování na čas. Projekt: Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024.
  • 5. Hana Mezihorákova20.05.2015
    Tato aplikace je velmi zdařilá. Shrnuje vlastně základní pravopisné jevy probírané na 1. stupni. Výhodou je , že se dá využít v každé fázi vyučovacího procesu - seznámení, fixace učiva a procvičování. Jako školní speciální pedagog ji využívám i při práci s žáky s poruchami učení, právě pro její vizualizaci. Další výhodou je jednoduché ovládání a zpětná kontrola vyřešených úloh. Tuto aplikaci lze také dobře využít k nácviku rychlého a logického úsudku, pokud zvolíme volbu určování na čas. Projekt: Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024
Pro možnost komentování musíte být přihlášeni