Math Games

Cena: 0.00 CZK
Velikost: 1.1 MB
Systém: Windows 8.1


Vaše zkušenosti s využitím ve výuce

  • 1. Lenka Hamousová31.03.2015
    Tato aplikace je velice vhodná pro procvičování numerických operací v oboru čísel do dvaceti. Děti si jednoduchou formou procvičí sčítání a odčítání. Přehledně to před sebou vidí na obrazovce tabletu a mohou jednoduchými pohyby reagovat a vypočítávat. V tomto počátečním nácviku numerických operací je potřebné neustálé opakování a procvičování, což tato aplikace umožňuje. Projekt Dotkněte se inovací.
  • 2. Helena Šnoblová31.03.2015
    Tato aplikace je velmi vhodná pro malé školáky v nižších třídách 1.stupně. Postupně narůstající obtížnost sčítání a odčítání pozitivně motivuje žáky, neboť zpětná kontrola jim oznamuje úspěšnost jejich snažení. Přispívá k rozvoji numerických představ, k pohotovosti a bystrosti při výpočtech. Jednoduchými pohyby ovládají plochu, kterou stále vidí přehledně před sebou. Projekt Dotkněte se inovací.
  • 3. Pavlová Věra21.04.2015
    Tato aplikace je výborná pro počáteční procvičování sčítání, odčítání, násobení a dělení v 1. - 3. ročníku ZŠ. Výborné je postupné narůstání obtížnosti příkladů a v neposlední řadě i celkové procvičování. Ovládání je pro žáky jednoduché, při závěrečné kontrole mohou měnit výsledky příkladů. Na konci je vyhodnocení - počet správně a špatně vyhodnocených příkladů. Špatně vyřešené příklady jsou zobrazeny i se správnými výsledky. Nevýhodou je skryté nastavování počtu příkladů a času na jejich řešení (nastavení tabletu v Metru) a pro malé děti AJ. Projekt: Dotkněte se inovací. P27
Pro možnost komentování musíte být přihlášeni