TS Matematika - Logické hry

Cena: 40.00 CZK
Velikost: 88.4 MB
Systém: Windows 8.1


Vaše zkušenosti s využitím ve výuce

  • 1. Marcela Faltusková17.04.2015
    Je to za peníze :-(
  • 2. Jitka Schovancová21.04.2015
    Je ale možné bezplatně vyzkoušet, což je docela důležité.
  • 3. Lenka Hrušková27.05.2015
    Projekt: "Dotkněte se inovací" Aplikace se mi zdá velmi zdařilá. Aplikaci jsem již plně využila v praxi. Aplikace je určena předškolním dětem a dětem na 1. stupni základních škol, podle toho jsou rozlišené i jednotlivé úkoly. Dá se velice dobře zařadit i přímo do výuky například matematiky.Budu se na webu DUMY.cz informovat o novinkách, vylepšení nebo nové verzi.
  • 4. Lenka Jehlíková27.05.2015
    Projekt:"Dotkněte se inovací" Aplikace je velmi zdařilá, dětem se velice líbila a rády s ní pracovaly.Z pohledu aktivní činnost žáka lze využít tuto aplikaci pro podporu vizualizace jednak při výkladu, ale i při opakování a prohubování učiva, a také při fixaci učiva. Jednoduše řečeno – v každé fázi procesu vzdělávacího procesu.Aplikaci budu i nadále ve výuce využívat a určitě ji budu doporučovat svým kolegům i kolegyním. Protože je aplikace velmi dobře vyřešená, budu na tomto webu i nadále sledovat, zda její autor nepřipraví ještě nějaké nové verze.
  • 5. Dana Lochschmidtová27.05.2015
    Projekt ,,Dotkněte se inovací" Aplikace se mi zdála velmi zdařilá. Děti velmi bavila a líbila se jim. Aplikaci určitě ještě použiji a doporučím ji kolegyním. Zábavnou formou pomáhá dětem významně zvýšit úroveň matematických dovedností. Matematika je s aplikací zábava. Budete nadšeni jejich úžasným pokrokem v matematice. Na tomto webu budu dále sledovat, zda autorka připraví další aplikace. Budu hledat i jiné aplikace, které bych vhodně použila pro zpestření výuky.
Pro možnost komentování musíte být přihlášeni