Vodováha

Cena: 0.00 CZK
Velikost: 1.4 MB
Systém: Windows 8.1


Vaše zkušenosti s využitím ve výuce

  • 1. Richard Soldán25.05.2015
    Komentář v rámci Projekt Dotkněte se inovací jako aplikace pro školní výuku: - zajímavá hračka pro děti jako doplněk výuky, - je použitelná v případě že vyučující nemá k dispozici skutečnou vodováhu, což bych pro názornost upřednostňoval, - pro žáky budou jistě mírně matoucí stupně odchylky od rovnovážné polohy roviny v případě, že ještě neprobírali úhlové stupně, - přesto snahu oceňuji.
  • 2. helena mesnerová26.05.2015
    Komentuji aplikaci v projektu "Dotkněte se inovací" - P42. Práce s touto aplikací je snadná. Žáci mohou vidět při frontální výuce názorně, jak se s vodováhou pracuje. Nicméně skutečná libela je lepší. Doporučuji v hodině použít kombinaci aplikace a skutečné vodováhy. Aplikace se mi osvědčila pro výklad nového učiva, kdy ukáži nejdříve v aplikaci, jak s vodováhou pracuji, následně ukáži skutečnou vodováhu a děti si pak vyzkouší použití vodováhy na aplikaci i ve skutečnosti.
  • 3. Hana Hoffmannová27.05.2015
    Projekt "Dotkněte se inovací" P20. Komentuje paní MGR. Vondráčková Jarmila ze ZŠ Chodov, P20. Aplikace ukazuje žákům, jak funguje názorně a přehledně Archimédův zákon v praktickém provedení. žáci jsou z aplikace nadšeni. budu ji doporučovat i kolegům k použití ve výuce v hodinách fyziky na základních školách. Osobně jsem použila aplikaci na konci hodiny pro zpestření výuky.
Pro možnost komentování musíte být přihlášeni