Jehličnaté stromy

DUM číslo 16778


Vaše zkušenosti s využitím ve výuce

  • 1. Nela Šlechtická14.04.2015
    P1_P50_dotkin Tento výukový materiál je velmi zajímavý a přínosný.Pro žáky je poučný. Do hodin ho určitě zařadím.
  • 2. Zdeňka Rohanová07.05.2015
    Pracovní list "Jehličnaté stromy" je určen k procvičování a upevňování učiva o jehličnatých stromech. Využijeme ho zejména pro žáky I. stupně na základních školách například v 1. a 2. ročníku v předmětu člověk a jeho svět. Žáci prostřednictvím tohoto učebního materiálu logickým, názorným a přehledným způsobem získávají poznatky o této problematice. Prezentace jednotlivých druhů jehličnanů je názorně zpracovaná, barevně výstižná a smysluplná. Úkoly pro žáky v jednotlivých cvičeních jsou srozumitelné a směřují k logickému uvažování žáků. Žáci mohou pracovat samostatně, ve dvojicích i ve skupinách. Tento učební materiál můžeme také využít jako písemné opakování po procvičení učiva.Pracovní list
  • 3. Zdeňka Rohanová07.05.2015
    vřele doporučuji, pro žáky je zajímavým učebním materiálem. Ve své učitelské praxi jsem ho již použila a nadále ho budu používat.
  • 4. Kateřina Trojanová26.05.2015
    Komentuji aplikaci v projektu "Dotkněte se inovací" - P42. Aplikace Jehličnaté stromy je velmi zajímavá a pracovalo se mi s ní velice dobře. Prezentace je přehledná, pěkně barevně provedená. I děti hodně zaujala. S touto aplikací budu nadále pracovat.
  • 5. Jaroslava Rybková28.06.2015
    Zajímavý a přehledný učební materiál, určitě použiji. P1_P50_dotkin
Pro možnost komentování musíte být přihlášeni