Kids Play & Learn

Cena: 0.00 CZK
Velikost: 10.9 MB
Systém: Windows 8.1


Vaše zkušenosti s využitím ve výuce

  • 1. Jitka Tomášková15.04.2015
    Aplikace se mi líbí, lze ji všestranně využít ve více předmětech i při zábavě dětí ve volném čase.Ve hrách je různá obtížnost,jsou univerzální. Pro svoji univerzálnost je lze využít jak na 1.stupni ZŠ, tak v mateřských školách. Doporučuji zařadit do hodin pro zpestření výuky.
  • 2. Blanka Zmrhalová17.04.2015
    Aplikace Kids Play and Learn umožňuje procvičovat formou hry znalosti matematiky, cizích jazyků, rostlin, zvířat, ale také i hodin. Vše je rozděleno do různých úrovní – 1. Rozpoznávání barev, 2. tvarů, 3. Počítání a čísla, 4. Zvuky, 5. Připojování různých obrázků, 6. Pravopis cizích jazyků, 7. Puzzle zvířat, 8. Hodiny, 9 Římské číslice. Aplikace zahrnuje obrázky exotických zvířat, které se skládají jako puzzle. Náhled výsledného obrázku je černobílý. Žáci mají možnost vybrat si z různých obtíží. Při hře se zvyšuje obtížnost z 2x2 na 5x5. Zaujala mě aktivita, při které se zobrazí obrázek, ke kterému žáci přiřazují z nabídky několika možností tu správnou podle pokynů. Při výuce času se žák může naučit rozpoznat čas na analogových hodinách. Pro žáky prvních tříd tato aplikace umožňuje procvičování matematiky zábavnější formou. Sčítají a odčítají příklady. Správný výsledek vybírají z řady čísel. Doplňují matematickou řadu nebo přiřazují číslice k danému počtu prvků. Na konci každé hry se ukáže hodnocení a výsledek se zaznamená do „Síně slávy“, která žáky posune do vyšší úrovně. To se žákům líbilo nejvíce. Vždy s napětím očekávali jak dopadnou. Tato aplikace je pomocníkem pro rozvoj představivosti a logického myšlení. První část je vhodná pro žáky 1. tříd, zbývající pro ostatní ročníky na 1. stupni, ať už v rámci výuky matematiky, cizích jazyků či prvouky nebo k zábavě. Projekt: Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024.
  • 3. Lenka Šebestů04.05.2015
    Aplikace nabízí procvičení barev, tvarů, zvuků, počítání a čísel. V rámci ní můžete rozvíjet logické myšlení, připojovat související obrázky, skládat puzzle, procvičovat římské číslice. Vede žáky také ke správnému a věcnému vyjadřování. Aplikace nabízí různé úrovně, nejnižší úroveň je určena pro žáky 1. ročníku. Ovládání je jednoduché a zábavné. Úspěšnost je ohodnocena hvězdičkami. Jednotlivé okruhy jsou využitelné v různých předmětech, např. matematika, výtvarná výchova, prvouka, hudební výchova, angličtina. Projekt: Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024.
  • 4. Eva Trávníčková24.05.2015
    Výborná aplikace, která je využitelná ve více předmětech na 1. stupni, a to zejména v 1. ročníku. V matematice se v 1. ročníku dají využít nejen části Počítání a čísla, Sčítání a odčítání, ale také části s úkoly na logické myšlení a rozvoj pozornosti (Barvy, Tvary, Připoj související obrázky, Kompletní sekvence – doplňování řad). Ve vyšších ročnících je výborné využít část Římské číslice. Další části aplikace jsou využitelné v Prvouce (Zvuky, Hodiny, Puzzle) a Angličtině (Spelling – hra se slovíčky). Jednotlivé části obsahují velké množství úrovní (až 211) a žáci jsou nuceni postupovat od nejjednodušší úrovně, z čehož však vyplývá, že každý žák si musí spouštět aplikaci pod svým microsoft účtem, jinak by musel pokračovat úrovní, u které skončil poslední uživatel aplikace. Projekt: Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024. Autor komentáře: Dana Černíčková
  • 5. Ludmila Nejedlá02.06.2015
    Tato aplikace je určena dětem od 3 – 10 let a obsahuje 11 témat – barvy, tvary, počítání a čísla, zvuky, připojování souvisejících obrázků, odčítání, spelling, puzzle, řekněte čas, římské číslice a kompletní sekvence. Každé téma je zpracováno v mnoha úrovních. Děti si mohou rozvíjet zrakové a sluchové vnímání, logické myšlení, procvičovat jednoduché matematické operace, poznávání hodin, základní znalosti z prvouky, základy cizích jazyků. Vzhledem k šíři témat je aplikaci možno využít k procvičování učiva v různých předmětech 1.stupně. Projekt: Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024
Pro možnost komentování musíte být přihlášeni